PartsNL biedt nu ook computerhulp op afstand

PartsNL biedt nu ook computerhulp op afstand

Beverwijk 0 Comment 110

BEVERWIJK – PartsNL in winkelcentrum Wijkerbaan biedt nu ook computerhulp op afstand via de helpdesk PC Basic. Op abonnementsbasis wordt beveiliging en hulp geboden voor computers in de thuissituatie. Vrijdag 17 juni 2016 wordt in de winkel een demonstratie gegeven van de mogelijkheden.

PartsNL is een veelzijdige winkel, waar onderdelen van allerlei apparaten worden verkocht. Ook kunnen gebruikers van een rollator er terecht voor onderhoud en zelfs nieuwe rollators worden er verkocht. Nieuw is de samenwerking met PC Basic,waardoor software geleverd kan worden voor een zo eenvoudig mogelijke bediening van de computer. Met name voor senioren is het gebruik van de computer vaak nog een hele klus. Deze groep mensen is vaak niet voldoende vertrouwd met dergelijke apparatuur om alle functies goed te kunnen doorgronden.PC Basic voorziet de computer van software die de bediening een stuk gebruiksvriendelijker maakt.

Men levert indien nodig ook compleet nieuwe systemen, als klant heb je de keuze uit een tablet, een laptop, een desktop of een alles-in-één computer. Voor de ondersteuning van al haar klanten beschikt PC Basic over een deskundige helpdesk, waar mensen werken die een vertaalslag kunnen maken en senioren hierdoor op een begrijpelijke manier kunnen helpen en ondersteunen. De helpdesk kan eenvoudig meekijken zonder dat je daar zelf als klant handelingen voor hoeft te verrichten. Zo kunnen zij de klant in hele korte tijd weer op weg helpen.

De abonnementsvorm mag uniek genoemd worden. Voor slechts enkele euro’s per maand sluit een klant het zorgenvrij-abonnement af en kun je onbeperkt gebruik maken van de service. De telefonische ondersteuning, die wordt geboden, is beschikbaar tegen lokaal gesprekstarief en onbeperkt. Bovendien ontvang je als klant een eigen @pcbasic.nl e-mailadres, automatische updates, een compleet beveiligingspakket, een gratis monteur aan huis bij storingen en drie jaar uitgebreide garantie inclusief haal- en brengservice.

Iedereen die zelf kennis wil maken met PC Basic kan hiervoor terecht bij PartsNL aan de Wijkerbaan 19 te Beverwijk.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven