Gemeente laat toeristische mogelijkheden onderzoeken

Gemeente laat toeristische mogelijkheden onderzoeken

Uitgeest 0 Comment 39

UITGEEST – De gemeente laat onderzoeken hoe Uitgeest qua toerisme beter op de kaart kan worden gezet met zo min mogelijk middelen. Daartoe is men een samenwerking aangegaan met Wageningen University & Research Centre (WUR). Een groep van 29 studenten gaat onderzoeken wat er verbeterd kan worden aan de huidige toeristische voorzieningen en wat er nog meer mogelijk is.

De studenten die het onderzoek gaan uitvoeren, volgen allemaal het vak ‘Landgebruiksplanning’. Om de vraag van de gemeente goed onderbouwd te kunnen beantwoorden, gaan ze onder meer de gemeente in om diverse vraagstukken te onderzoeken op het gebied van recreatie en toerisme. Ook gaan ze in gesprek met ondernemers, inwoners en raadsleden.De gemeente hoopt dat inwoners hun medewerking aan het onderzoek zullen verlenen, wanneer ze hiervoor worden benaderd. Het project moet uiteindelijk inzicht geven in wat nodig is om het toerisme in Uitgeest een impuls te geven. Het onderzoek zal op 8 juni 2016 starten, op 1 juli 2016 houdt de groep een eindpresentatie.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven