Politie treft harddrugs aan in auto en woning

Politie treft harddrugs aan in auto en woning

Beverwijk 0 Comment 34

BEVERWIJK – Bij toeval stuitte de politie gistermiddag op een partij harddrugs. Op de Ringvaartweg waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Bij de afhandeling van de aanrijding viel het agenten op dat één van de bestuurders zich verdacht gedroeg. De man, een 45-jarige Castricummer, gaf toestemming om zijn auto te doorzoeken.

De agenten vonden in het voertuig enkele kilo’s amfetaminepasta, een stof die op de lijst van verboden middelen staat. Op basis hiervan is de man, een lid van motorclub Satudarah, aangehouden. Ook zijn woning werd doorzocht, daar werd eveneens amfetaminepasta en ook amfetamine-olie aangetroffen. In totaal gaat het om een partij van acht kilogram. Het materiaal is in beslag genomen en zal worden vernietigd. De auto van de man is in beslag genomen en de man zelf is meegenomen naar het politiebureau.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven