Kinderen welkom bij opening ‘Wissel4Kids’

Kinderen welkom bij opening ‘Wissel4Kids’

Beverwijk 0 Comment 62

BEVERWIJK – Op zaterdag 11 juni 2016 vindt de feestelijke opening plaats van ‘Wissel4Kids’, de nieuwe kinderkledingwinkel van de SIG aan de Alkmaarseweg 1. Kinderen gaan om 14:00 uur de catwalk op om een greep uit de collectie van Wissel4Kids te showen.

Wissel4Kids is een in- en verkoopwinkel met mooie, zo goed als nieuwe tweedehands baby- en kinderkleding. Ook worden er nieuwe kraamcadeautjes en -pakketten verkocht. De winkel draait met cliënten van de afdeling dagbesteding van de SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking.

SIG-directeur Jan Kroft verricht om 13:15 uur de officiële opening van de winkel. Na de kindermodeshow die daarop volgt, starten er tal van leuke activiteiten voor kinderen. De winkel is vanaf dat moment ook voor het publiek geopend. Bij de ijscokar krijgen alle kinderen een ijsje. Wissel4Kids sluit als publieke voorziening en dagbestedingsproject naadloos aan bij de huidige maatschappelijk gerichte (WMO-)ontwikkelingen in de zorg.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven