Groot gospelkoor voor jubileum kerkelijk centrum Het Kruispunt

Groot gospelkoor voor jubileum kerkelijk centrum Het Kruispunt

Velserbroek 0 Comment 206

VELSERBROEK – De protestantse gemeente Santpoort/Velserbroek viert dit jaar het 20-jarig bestaan van kerkelijk centrum Het Kruispunt. Om dat heuglijke feit extra onder de aandacht te brengen, zal op zondag 3 juli 2016 een groot gospelconcert worden gegeven. Niet in Het Kruispunt, maar in Het Polderhuis. Het concert is gratis toegankelijk en iedereen kan meedoen.

Inmiddels hebben zich al 150 mensen voor deelname aangemeld. De gospelsongs worden van 11:00 tot 16:30 uur ingestudeerd en van 19:00 tot 21:00 uur vindt de uitvoering ervan plaats. Deelname kost niets, maar aanmelden via kruispunt20@gmail.com is noodzakelijk.De aanmeldingen dienen voor 20 juni 2016 binnen te zijn. Aan het concert wordt medewerking verleend door de koren Songs for You, Sparkle, Get Together en Zingzation. Het geheel staat onder leiding van de professionele dirigent Aldert Fuldner. Kijk op Facebook of op www.kruispuntvelserbroek.nl voor meer informatie.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven