Discozwemmen in Sportfondsenbad blijkt schot in de roos

Discozwemmen in Sportfondsenbad blijkt schot in de roos

Beverwijk 0 Comment 54

BEVERWIJK – Het werd begin dit jaar als experiment georganiseerd. Twee uur lang zwemmen in het sportfondsenbad, terwijl de grootste hits uit de speakers knallen. Het discozwemmen was direct een succes, want al bij de eerste editie oversteeg het bezoekersaantal de grens van honderd kinderen.

Met extra spelmateriaal in het water en bekende hits van DJ Mentwitt is het natuurlijk ook extra leuk om in het zwembad te zijn. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van tenminste zwemdiploma A kunnen zich op de laatste zaterdag van de maand helemaal uitleven, terwijl hun ouders gezellig met elkaar bijkletsen op het terras. Wie het discozwemmen nog moet gaan ontdekken, heeft daarvoor in dit seizoen nog één keer de kans. Op zaterdag 25 juni is de speciale midzomernachteditie. Kijk op de website van Sportfondsenbad Beverwijk voor uitgebreide informatie.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven