Feest bij ViVa! Zorggroep en Medipoint Thuiszorgwinkel

Feest bij ViVa! Zorggroep en Medipoint Thuiszorgwinkel

IJmond 0 Comment 240

IJMOND – Ruim tien jaar geleden, op 1 januari 2006, fuseerden Thuiszorg IJmond en Partners in de Zorg met elkaar tot ViVa! Zorggroep. De zorginstelling jubileert dus dit jaar en viert daarom feest. Daar is nog een extra reden voor, want de Medipoint Thuiszorgwinkel in Heemskerk jubileert ook, daar wordt het twintigjarig bestaan gevierd.

Namens ViVa! Zorggroep en Medipoint bent u van harte uitgenodigd om op zaterdag 4 juni 2016 van 11:00 tot 16:00 uur de winkel in Heemskerk te bezoeken. Er is voor deze middag van alles georganiseerd, zoals een maaltijdproeverij, een verkorte Health Check, het Boodschappenspel en nog veel meer. Natuurlijk is er voor de kinderen ook iets leuks en lekkers. U profiteert op deze jubileumdag in de winkel in Heemskerk van ledenkortingen op geselecteerde producten die oplopen tot wel 70%. Leden van ViVa! Ledenservice krijgen op zaterdag 4 juni 2016 op vertoon van de ledenpas in de winkels in Heemskerk, Haarlem, Heemstede en Alkmaar op het hele assortiment maar liefst 20% korting op het aankoopbedrag.

Bent u nog geen lid? In de winkels kunt u direct lid worden.Het adres van de winkel in Heemskerk, waar bovenstaand activiteitenprogramma zich zal afspelen, is Maltezerplein 35 (Zorgplein boven Dekamarkt) in Heemskerk. De toegang is gratis.

Op de foto het hoofdkantoor van ViVa! Zorggroep te Velsen-Noord.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven