Vrijwilligers krijgen diner aangeboden als blijk van waardering

Vrijwilligers krijgen diner aangeboden als blijk van waardering

Beverwijk 0 Comment 38

BEVERWIJK – Vrijwilligers van Viva! Zorggroep in de locaties Huis ter Wijk, Lommerlust, Elsanta en Breepeper kregen deze week een diner aangeboden om ze te bedanken voor hun grote inzet. De zorgorganisatie heeft een groot team van vrijwilligers. Deze mensen zetten zich belangeloos in om de bewoners van de genoemde zorginstellingen een aangename tijd te bezorgen.

De vrijwilligers zorgen voor een extra stukje gezelligheid. Ze helpen bij diverse activiteiten, ze leggen bezoekjes af, bieden waar nodig een helpende hand en ze luisteren naar de verhalen van de bewoners. Dit keer stonden ze zelf een avond lang centraal en mochten ze genieten van een driegangendiner in Gasthoeve Adrichem. Ook werd een quiz gespeeld, waarin vragen over Beverwijk werden gesteld.

Extra aandacht was er voor Gerda Noordermeer, want zij is inmiddels 12½ jaar als vrijwilligster werkzaam bij Viva! Zorggroep. Ze begon in woonzorgcentrum Lommerlust, maar werkt nu mee in Elsanta, waar ze ‘s avonds koffie en thee naar de bewoners brengt. Naast de andere vrijwilligers is ze gehuldigd en geroemd, want ViVa! Zorggroep is heel trots op zoveel betrokkenheid van de vrijwilligers en wilde dat graag laten blijken.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven