Negatief zwemadvies recreatiegebied Dorregeest ingetrokken

Negatief zwemadvies recreatiegebied Dorregeest ingetrokken

Uitgeest 0 Comment 112

UITGEEST – Het gisteren afgekondigde preventieve negatieve zwemadvies voor de locatie Dorregeest is ingetrokken. Een controlebemonstering van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier wees uit dat de waterkwaliteit in orde is. Op basis van die uitkomst trekt de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) de afgekondigde maatregel in.

Let op het bord
De RUD NHN adviseert om bij elk bezoek goed te letten op de blauwe borden die bij alle officiële zwemlocaties in Noord-Holland staan. Op de borden staat naast algemene informatie over de locatie ook vermeld of op dat moment een waarschuwing, negatief zwemadvies of zwemverbod geldt.

Actuele informatie
De RUD NHN geeft dagelijks actuele informatie over de kwaliteit en veiligheid van zwemlocaties in Noord-Holland op www.zwemwater.nl en via de zwemwatertelefoon (088 1021300). De RUD NHN geeft actuele informatie over negatieve zwemadviezen en zwemverboden ook door via Twitter. Via de website kan ook een app gedownload worden.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven