Groot waterspektakel voor kinderen in wijk Breedweer

Groot waterspektakel voor kinderen in wijk Breedweer

Heemskerk 0 Comment 296

HEEMSKERK – Op woensdag 15 juni 2016 organiseert het buurtteam ‘Boven de Baandert’ in samenwerking met Welschap Welzijn Heemskerk voor het zesde achtereenvolgende jaar een groot waterspektakel voor kinderen. Ze kunnen die middag gratis deelnemen aan allerlei leuke attracties op en rond het water aan de Rosa Manussingel, dat ook wel bekend staat als het surfmeer’.

Het buurtteam werkt samen met leerlingen van het Nova College. Zij zorgen voor de begeleiding bij de attracties. Vrijwilligers uit de buurt helpen mee om het waterspektakel tot een groot succes te maken. Het Budget Burger Initiatieven (BBI) financiert deze activiteit. De organisatie hoopt op mooi zomers weer, zodat de kinderen in hun zwemkleding naar het evenement kunnen komen. Natuurlijk dienen ze dan ook een handdoek en reguliere kleding mee te nemen voor na het spelen.

Tijdens het waterspektakel kunnen de kinderen deelnemen aan de volgende activiteiten:

  • Slootje springen
  • Surfsimulator
  • Drakenbaan
  • Springkussen
  • Schminken
  • Jungle klimtoren
  • Aqua Bubbles
  • Aqua Rollers
  • Workshop Hengelsport door hengelsportvereniging ‘t Snoekje

Verder is er een DJ die de hele middag voor muziek zorgt, er wordt gratis limonade geschonken en voor een klein bedrag is er iets lekkers te koop. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom. Voor hen staat gratis een kop koffie of thee klaar. Tijdens het Waterspektakel is zwemmen in het surfmeer verboden. Alle kinderen van Heemskerk in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom bij dit Waterspektakel. Het evenement vindt plaats van 13:00 tot 16:30 uur.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven