Jaarlijkse ouderen- en ziekendag in Agathakerk

Jaarlijkse ouderen- en ziekendag in Agathakerk

Beverwijk 0 Comment 32

BEVERWIJK – Op zaterdag 11 juni 2016 wordt de jaarlijkse ouderen- en ziekendag gehouden in de Agathakerk. De deelnemers worden om 10:00 uur in de kerk ontvangen met koffie en thee, daarna wordt de Eucharistieviering met handoplegging gehouden. Na een gezellige lunch wordt de dag besloten met het gezongen Marialof met uitstelling en zegen met het allerheiligste. Alle ouderen uit Beverwijk, Wijk aan Zee en omgeving worden hiervoor van harte uitgenodigd. U kunt zich nog opgeven tot vrijdag 27 mei 2016 bij het secretariaat via telefoonnummer 0251 215094, of door een briefje in de bus te doen bij de Agathakerk aan de Breestraat 101.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven