Benefietavond in A9Studios voor stichting “Vergroot de Hoop”

Benefietavond in A9Studios voor stichting “Vergroot de Hoop”

Beverwijk 0 Comment 39

BEVERWIJK – Op zaterdag 11 juni 2016 wordt in de A9Studios te Uitgeest een benefietavond gehouden ten bate van de stichting “Vergroot de Hoop”. Deze in Beverwijk gevestigde stichting zet zich in voor de inzameling van snoeiafval van de taxus. Het jonge snoeisel van de Taxus Baccata bevat de basisgrondstof voor chemotherapie met minder bijwerkingen. Het snoeiafval wordt daarom ingezameld om te verwerken tot medicijnen ter bestrijding van kanker.

De benefietavond vormt de officiële kick-off voor de inzamelactie. Arie Koomen, Max van den Burg en Wilco Terwijn zetten zich belangeloos in om deze avond te vullen met stand-up comedy. De band Full Count zorgt voor een heerlijke avond met muziek. Aan het einde van de avond staat het publiek nog een leuke verrassing te wachten. De kick-off duurt van 20:00 tot in de kleine uurtjes.
Al meer dan de helft van de kaarten zijn verkocht. Het is dus zaak om snel kaarten te bestellen, ze kosten 10 euro per persoon en zijn verkrijgbaar via de website van A9Studios. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. De deuren gaan open om 19:30 uur. Aan de deur worden de eventueel nog resterende kaarten verkocht voor 15 euro per persoon.

Klik hier voor meer informatie over stichting “Vergroot de Hoop”.

Aanverwante artikelen

Plaats een reactie

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.

© 2016 - Omroep IJmond
Overname niet toegestaan

Volg ons op Facebook en Twitter

Zoek

Heb je een nieuwtje...? Tip de redactie...!

Terug naar boven